Plăcintă Cu Firimituri De Piersici

Plăcintă Cu Firimituri De Piersici
Peach Crumb Pie necesită aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 402 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ienibahar, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 24%. Încercați Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Plăcintă Cu Firimituri De Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Într-un castron mare, combinați piersicile, zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați amidonul de porumb într-un castron mic și amestecați sucul de lămâie, astfel încât să nu rămână bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă amestecul de amidon de porumb peste piersici și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Lăsați piersicile să stea 15 minute în timp ce întindeți aluatul de plăcintă și faceți toppingul streusel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
RolaRola
1
Amestecați făina, zahărul brun, scorțișoara, condimentul și sarea într-un castron mare. Amestecați untul în amestec cu degetele până când formează bulgări de mărimea unui bob de mazăre și arată sfărâmicios. Se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
MigdaleMigdale
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Întindeți aluatul cu un centimetru în plus pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
2
Așezați aluatul în fundul unei tigaie de 9 inci. Crimp marginile după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
3
Se toarnă umplutura de plăcintă în coaja de plăcintă și se presară toppingul streusel peste plăcintă. Punctați blatul cu unt feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
UntUnt
4
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista