Plăcintă Cu Dovlecei Dulci
Placinta dulce de dovlecel necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 218 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, dovlecei, crustă de plăcintă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cupcakes Dulci De Dovlecei, Dulce Zucchini Savura, și Dovlecei dulci și acri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți dovleceii într-o oală și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Scurgere. Se amestecă într-un blender până se omogenizează. Măsurați 2 căni de dovlecei amestecați; se toarnă într-un castron mare.
Bateți laptele, zahărul, ouăle, scorțișoara, ienibaharul, ghimbirul și nucșoara împreună cu dovleceii amestecați până se omogenizează.
Se toarnă în crustă de plăcintă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când centrul plăcintei este setat și un cuțit introdus în centru iese curat, 45 până la 60 de minute.