Plăcintă Cu Dovlecei Cu Unt Rumenit
Această rețetă face 8 porții cu 394 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, prăjituri cu ghimbir, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Inele De Dovlecei Cu Unt Rumenit De Cimbru, Spaghetti Squash cu usturoi crocant și unt rumenit, și Ravioli de dovleac cu unt rumenit de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Adăugați firimituri de ghimbir pe o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Se toarnă unt topit peste firimituri. Folosiți o lingură pentru a amesteca și amestecați firimiturile până când sunt complet umezite. Apăsați firimiturile în partea inferioară și laterală a tigaiei și puneți-le deoparte.
Într-o cratiță medie, rumeniți untul la foc mediu, învârtind tigaia din când în când. Odată ce untul s-a rumenit, transferați-l în vasul unui mixer electric cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Bateți împreună untul și zahărul până se combină. Bateți în dovlecei, lapte, condimente și vanillla. Bateți ouăle, răzuind părțile laterale și bătând până când sunt încorporate.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită, apoi se coace timp de 50-60 de minute sau până când marginile umpluturii sunt setate și chiar centrul este încă ușor clătinat.
Scoateți plăcinta din cuptor și răciți-o complet înainte de servire, aproximativ 2 până la 3 ore.