Salata de grădină grecească rețetă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție conține 97 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ulei de măsline, romaine rupte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Salată De Grădină Grecească, Salată De Grădină Grecească, și Salată Grecească Proaspătă De Grădină Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de servire, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pentru pansament, într-un castron mic, bateți sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, coriandrul, apa, menta, oregano, coaja de lămâie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă peste salată; aruncați pentru a acoperi.