Salată grecească și pui

Salată grecească și pui
Salata grecească rețetă și de pui ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 452 calorii, 19g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pătrunjel, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Avocado grecesc și salată de pui la grătar cu pansament grecesc, Salată Duminica: salată de pui și porumb la grătar cu vinetă de iaurt grecesc, și Salată Grecească De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați puiul, castraveții, brânza, măslinele și pătrunjelul. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase. Aruncați cu amestec de pui. Acoperiți și refrigerați câteva ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții7
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista