Plăcintă Cu Căpșuni Proaspete

Plăcintă Cu Căpșuni Proaspete
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta proaspătă cu căpșuni ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 163 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,12 USD pe porție. Dacă aveți amidon de porumb, căpșuni, culoarea alimentelor și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, și Mini gogoși proaspete la cuptor cu căpșuni cu glazură de căpșuni-var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Coajă coaptă, folosind placă de plăcintă din sticlă de 9 inci. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
4
Între timp, într-un castron mic, zdrobiți suficiente căpșuni pentru a face 1 cană. În cratița de 2 litri, amestecați zahărul și amidonul de porumb; se amestecă căpșunile zdrobite și apa. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa. Dacă doriți, amestecați culoarea alimentelor. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Așezați căpșunile rămase, întregi sau feliate, în coajă coaptă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
6
Se toarnă uniform amestecul de căpșuni fierte peste fructe de pădure. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 3 ore, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Fructe De PadureFructe De Padure
7
Chiar înainte de servire, placinta de top cu frisca îndulcită. Acoperiți și refrigerați orice plăcintă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista