Plăcintă cu cârnați din insula Tybee a lui Ron
Ron's Tybee Island Sausage Pie necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 604 calorii, 23 g de proteine și 47 g de grăsimi. Pentru 1,64 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și luați unt, ouă, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ron's Brandy Apple Pie, Ron Weasley's Eveything But The Kitchen Sink Pie și George's of Tybee Mixed Greens Tossed in Honey Vinaigrette.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Într-o tigaie grea la foc mediu, sfărâmăți cârnații cu o furculiță.
Se calesc carnatii pana sunt complet fierti.
Scurgeți grăsimea, îndepărtați cârnații și puneți deoparte. Topiți untul într-o altă tigaie la foc mediu.
Se caleste ceapa in unt pana se inmoaie.
Adăugați laptele și încălziți până crește aburul, dar nu fierbeți laptele.
Tăiați crema de brânză în bucăți mici, adăugați-o în amestecul de ceapă și scoateți tigaia de pe foc. Într-un castron mare, bateți ouăle, apoi adăugați cheddarul, amestecul de ceapă, Worcestershire, sare și piper.
Se amestecă bine și se toarnă în crust. Acoperiți cu cârnați gătiți și coaceți timp de 30 de minute sau până când se fixează.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Rieslingul Chateau Chantal Late Harvest, cu o evaluare de 4,5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Late Harvest Riesling]()
Chateau Chantal Late Harvest Riesling