Plăcintă cu cârnați
Plăcinta cu cârnați necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 451 de calorii, 15 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 1,36 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de până la 5 roșii, brânză cheddar, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 53%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Placinta cu cârnați, plăcintă cu cârnați Monterey și plăcintă cu pizza cu cârnați.
Instrucțiuni
Puneți cârnații pe un gratar într-o tavă de copt.
Coaceți la 350° timp de 15 minute sau până când se rumenesc ușor și nu mai sunt roz.
Tăiați în 1 inch. bucăți; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, căliți ardeii în ulei timp de 3 minute sau până când devin crocante.
Transferați într-un 3-qt. vas de copt.
Adăugați cârnații și următoarele opt ingrediente.
Combinați pesmetul și untul; se presara deasupra.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-40 de minute sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.