Plăcintă Cu Cremă De Banane

Plăcintă Cu Cremă De Banane
Plăcinta cu cremă de banane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă este nu atât de sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. O porție conține 403 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru o alternativă similară, dar mai sănătoasă, încercați Plăcintă Cu Sirop De Arțar. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la www.seriouseats.com are 2872 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian și fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați lingura de vanilie, lapte integral, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă Cu Cremă De Vanilie/Ciocolată / Nucă De Cocos / Budincă Cu Cremă De Banane, Plăcintă Cu Cremă De Banane, și Plăcintă Cu Cremă De Banane.

Instrucțiuni

1
Formați și răciți crusta de plăcintă. Udați suprafața unei tăvi de foi cu părțile laterale și tapetați-o cu folie de plastic, cu folie de plastic suplimentară la îndemână. Într-o cratiță mare, amestecați laptele, vanilia (păstăia și semințele dacă folosiți boabele de vanilie) și jumătate din zahăr. Pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați ouăle, gălbenușurile și sarea până se luminează. Într-un castron separat, amestecați împreună zahărul rămas și amidonul de porumb, apoi adăugați la ouă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți timp de două minute, până când amestecul de ouă este palid și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Puneți amestecul de lapte la foc mediu și aduceți-l doar la fierbere. Opriți focul și temperați amestecul de ouă cu amestecul de lapte fierbinte în patru adaosuri, amestecând constant în timp ce adăugați lichidul fierbinte în amestecul de ouă. Întoarceți amestecul în oală și bateți constant la foc mediu-mic până când începe să se îngroașe și să pulverizeze. Odată ce începe să pulverizeze, bateți încă două minute, apoi opriți focul și continuați să bateți în timp ce adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Bateți până când untul este complet topit și combinat, apoi turnați budinca în tava căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Întindeți-l uniform pentru a se răci, apoi acoperiți suprafața direct cu folie de plastic. Lăsați-l să ajungă la temperatura camerei, apoi transferați-l într-un recipient sigilat și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Preîncălziți cuptorul la 425 buc.F. tapetați crusta de plăcintă răcită cu pergament sau folie și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată în acest scop).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Coaceți plăcinta timp de 15 minute, rotind la jumătate, apoi îndepărtați greutățile și căptușeala și coaceți pe raftul inferior până când fundul crustei devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți din cuptor și lăsați coaja să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Când este gata de asamblare, bateți budinca până devine netedă și suplă. Îndoiți frisca rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Întindeți o treime din budincă peste fundul crustei, apoi deasupra cu un strat de banane, apoi repetați, rezervând bananele pentru garnitură (nu faceți stratul superior banane, acestea vor deveni maro și inestetice). Se acoperă cu frișcă suplimentară și banane, feliate chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
(carton Bloc)(carton Bloc)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista