Plăcintă Cu Cremă De Arțar

Plăcintă Cu Cremă De Arțar
Maple Cream Pie este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie, lapte, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Căpșuni și plăcintă cu cremă, Piersici și cremă de plăcintă baruri, și Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu produse de patiserie; tăiați la 1/2 in. dincolo de marginea plăcii. Marginile flautului. Linie coajă de patiserie unpricked cu o grosime dublă de folie grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Coaceți la 450 de minute timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Îndepărtați folia; coaceți 5 minute mai mult. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Pentru umplere, combinați amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mare. Se amestecă 1/2 cană de lapte până se omogenizează. Amestecați treptat laptele rămas și 3/4 cană sirop de arțar. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si bubuie. Reduceți căldura; gătiți și amestecați 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți din căldură. Amestecați o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din căldură. Se amestecă ușor untul. Se răcește la temperatura camerei fără agitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Într-un castron mic răcit, bateți crema la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1 cană cremă în umplutură răcită; lingură în crustă. Îndoiți siropul rămas în crema rămasă; înghețați vârful plăcintei. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Garnisiți cu migdale prăjite. Refrigerați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista