Plăcintă Cu Ciocolată Dulce Germană Congelată

Plăcintă Cu Ciocolată Dulce Germană Congelată
Congelate germană plăcintă cu ciocolată dulce ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 79 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, ciocolată germană de brutar, crustă de cracker graham gata de utilizare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Înghețată De Catifea Roșie Germană De Ciocolată Deep Dish Pie, Tort German De Ciocolată Dulce, și Tortul de ciocolată dulce al germanului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ciocolată cu microunde și 2 linguri. din lapte în castron mare cu microunde pe mare 1-1 / 2 la 2 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după fiecare min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Adăugați crema de brânză, zahărul și laptele rămas; bateți cu sârmă până se omogenizează bine. La frigider 10 min. să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați topping bătut; se amestecă ușor până se omogenizează bine. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Congelați 4 ore sau până când este ferm.
5
Lăsați să stea la temperatura camerei sau la frigider aproximativ 15 min. sau până când plăcinta poate fi tăiată cu ușurință. Păstrați plăcinta rămasă în congelator.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista