Plăcintă cu ciocolată, caju și arțar
Ciocolata, caju și plăcintă cu arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 713 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ouă, caju prăjite, CR fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Budincă de caju de ciocolată neagră cu Crunch de caju confiat, Budincă De Caju Cu Arțar De Banane, și Arțar-Condiment Cashew Fragil.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie, pulsați făina și sarea până se combină.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Stropiți 3 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și pulsați sau amestecați ușor cu furculița până se încorporează.
Strângeți o mână mică de aluat: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață 1/2 lingură la un moment dat, pulsând sau amestecând până se încorporează. Nu suprasolicitați aluatul, altfel patiseria va fi dură.
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată, adunați-vă în bilă și aplatizați-l în disc. Înfășurați în folie de plastic și răciți până când este ferm, aproximativ 1 oră. (Aluatul poate fi făcut înainte și înghețat până la 1 săptămână. Dezghețați în frigider înainte de a continua.)
Pe suprafața ușor făinată, întindeți aluatul la o rundă de 12 inci, apoi transferați-l în tigaie. Tăiați marginea, lăsând consola de 1/2 inch, apoi pliați consola sub și sertizați marginea decorativ. Înțepați fundul și partea laterală a cochiliei peste tot cu furculița, apoi răciți coaja 30 de minute. (Shell poate fi asamblat în acest punct înainte: înfășurați bine întreaga tigaie în folie de plastic și refrigerați până la 2 zile sau congelați până la 1 săptămână. Dezghețați în frigider înainte de a continua.)
În timp ce coaja se răcește, Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată, apoi coaceți până când patiseria este setată și aurie palidă pe jantă, aproximativ 15 minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până la auriu pal peste tot, cu 5 până la 7 minute mai mult. Se răcește pe raft.
Într-o cratiță medie la foc moderat, fierbeți siropul de arțar, neacoperit, până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 10 minute. Se amestecă cu grijă untul (amestecul se poate stropi), apoi zahărul și sarea.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei calde.
În castron mediu, amestecați împreună ouăle și brandy.
Bateți amestecul de ouă în amestecul de sirop de arțar răcit.
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Intinde ciocolata tocata in strat uniform pe fundul crustei pregatite.
Presărați nuci în al doilea strat uniform, apoi turnați umplutura peste nuci.
Coaceți până când umplutura este umflată și centrul este doar setat, 45 până la 60 de minute. Se răcește în tigaie pe raft. (Plăcinta poate fi făcută cu până la 1 zi înainte.
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă ușor și se păstrează la temperatura camerei.)
Folosind mixer electric, bate CR aproxormme fra până când deține vârfuri moi.