Plăcintă Cu Carne (Tourtiere)
Placinta cu carne (Tourtiere) este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 440 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crusta de plăcintă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Tourtiere (Plăcintă Cu Carne), Plăcintă Phyllo Cu Carne Condimentată (Tourti Cormbrorre), și Cel Mai Bun Tourti Cmormorbre (Plăcintă Cu Carne Franco-Canadiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 în oală mare carne măcinată maro-e scurge bine-adăugați ceapă, țelină, cartofi, u turoi, cuișoare, ienibahar, salvie, piper-ame tecă bine.2
Adăugați bulion-aduceți la fierbere și apoi fierbeți la foc mic timp de 3-4 ore.3 Această rețetă funcționează la fel de bine într-un aragaz lent.4 Folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi amestecul de carne/cartofi la consistența dorită.5
Scurgeți excesul de lichid-răciți amestecul de carne și îndepărtați orice cuișoare vizibile.6 umpleți carcasa Inferioară, acoperiți cu crusta superioară, sigilați marginile și marcați pentru a permite aburului să scape.7
Coaceți la 425 timp de aproximativ 45 de minute sau până când crusta devine maro aurie.