Plăcintă Cu Carne De Vită Iii
Carne de vită Pot Pie Iii necesită aproximativ 4 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 979 calorii, 49G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal. 101 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, mazăre și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, rumenim bucățile de carne pe toate părțile.
Se toarnă puțină apă pentru a acoperi aproape. Aduceți la fierbere și reduceți căldura. Fierbeți până când carnea este fragedă și se destramă ușor; aproximativ 2 până la 3 ore.
Transferați carnea într-un bol mare de amestecare. Se toacă ușor carnea și se adaugă sare și piper după gust.
Într-o altă cratiță de 2 litri la foc mediu, se toarnă bulion de vită și se adaugă morcovi și cartofi. Gatiti pana aproape fraged; aproximativ 15 până la 20 de minute. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Când morcovii și cartofii sunt gata, transferați în vasul mare de amestecare cu carnea de vită; lăsând lichidul în tigaie.
Combinați mazărea cu morcovii, cartofii și carnea de vită.
Se dizolvă amidonul de porumb cu 1/3 cană de apă.
Se toarnă în cratița de bulion de carne de vită, amestecând constant. Aduceți la foc mic și reduceți focul; gatiti 5 minute.
Căptușiți o placă de plăcintă de 9 inci cu una dintre crusta de plăcintă urmând instrucțiunile pachetului.
Așezați amestecul de carne de vită în crusta de plăcintă.
Se toarnă sosul peste partea superioară a amestecului, apoi se acoperă cu cealaltă crustă de plăcintă.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit până când crusta devine maro aurie; aproximativ 25 de minute.
Lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.