Plăcintă cu carne de vită, bere și Marmite
Dacă $3.26 pe portie se încadrează în bugetul dvs., carne de vită, bere, și Marmite plăcintă ar putea fi un uimitor fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 943 calorii, 36g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ceapă, ciuperci nasture și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Marmite carbonnade, Marmite Spaghetti, și Marmite Carne Tocată.
Instrucțiuni
Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până când fumați ușor.
Adăugați jumătate de carne de vită și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Scoateți din oală, reîncălziți uleiul și repetați cu carnea de vită rămasă.
Scoateți carnea de vită din oală și adăugați ceapă, morcov, cimbru, rozmarin și ciuperci și gătiți, amestecând până când ceapa este translucidă și ciupercile și-au eliberat lichidul, aproximativ 8 minute.
Puneți carnea în oală și adăugați bere, stoc și marmite. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă și se gătește până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați într-un recipient pentru a se răci. Umplutura răcită poate fi refrigerată într-un recipient acoperit timp de până la trei zile înainte de asamblare.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 400 F.
Tăiați foietajul în jumătate.
Rulați fiecare jumătate într-un pătrat gros de 1/4 inci suficient de mare pentru a fi drapat într-o tigaie de plăcintă de 9 inci.
Transferați o jumătate în tigaie.
Așezați umplutura de carne răcită în coaja de plăcintă, periați marginile cu ou bătut și așezați patiseria rămasă peste umplutură, tăind orice bucăți de patiserie care cad peste marginile vasului de plăcintă și ciupiți ușor marginile cu degetele pentru a sigila.
Tăiați câteva orificii de abur în partea de sus a plăcintei și periați cu ou bătut, coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria se rumeneste, aproximativ 50 de minute. Lăsați plăcinta să se răcească timp de 15 minute înainte de feliere și servire.