Plăcintă cu carne de vită, bere și Marmite

Plăcintă cu carne de vită, bere și Marmite
Dacă $3.26 pe portie se încadrează în bugetul dvs., carne de vită, bere, și Marmite plăcintă ar putea fi un uimitor fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 943 calorii, 36g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ceapă, ciuperci nasture și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Marmite carbonnade, Marmite Spaghetti, și Marmite Carne Tocată.

Instrucțiuni

1
Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați jumătate de carne de vită și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți din oală, reîncălziți uleiul și repetați cu carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scoateți carnea de vită din oală și adăugați ceapă, morcov, cimbru, rozmarin și ciuperci și gătiți, amestecând până când ceapa este translucidă și ciupercile și-au eliberat lichidul, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Puneți carnea în oală și adăugați bere, stoc și marmite. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă și se gătește până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
MarmiteMarmite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Transferați într-un recipient pentru a se răci. Umplutura răcită poate fi refrigerată într-un recipient acoperit timp de până la trei zile înainte de asamblare.
8
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Tăiați foietajul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
10
Rulați fiecare jumătate într-un pătrat gros de 1/4 inci suficient de mare pentru a fi drapat într-o tigaie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
11
Transferați o jumătate în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
12
Așezați umplutura de carne răcită în coaja de plăcintă, periați marginile cu ou bătut și așezați patiseria rămasă peste umplutură, tăind orice bucăți de patiserie care cad peste marginile vasului de plăcintă și ciupiți ușor marginile cu degetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
13
Tăiați câteva orificii de abur în partea de sus a plăcintei și periați cu ou bătut, coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria se rumeneste, aproximativ 50 de minute. Lăsați plăcinta să se răcească timp de 15 minute înainte de feliere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista