Placinta cu carne cu cartofi durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 449 de calorii, 19 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 1,5 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână supă cremă condensată de ciuperci, pesmet, porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 75%, care este solid. Rețete similare sunt caserola de pâine cu cartofi cu blat, caserola de carne cu blat de cartofi și plăcinta ciobănească cu cartofi dulci.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se răcește timp de 5 minute. Într-un castron mare, combinați oul, sosul Worcestershire, pesmetul, sarea și piperul. Se amestecă amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Într-un alt castron mare, combinați porumbul, mazărea, supa și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat