Plăcintă cu carne cu blat de cartofi

Plăcintă cu carne cu blat de cartofi
Placinta cu carne cu cartofi durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 449 de calorii, 19 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 1,5 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână supă cremă condensată de ciuperci, pesmet, porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 75%, care este solid. Rețete similare sunt caserola de pâine cu cartofi cu blat, caserola de carne cu blat de cartofi și plăcinta ciobănească cu cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se răcește timp de 5 minute. Într-un castron mare, combinați oul, sosul Worcestershire, pesmetul, sarea și piperul. Se amestecă amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Într-un alt castron mare, combinați porumbul, mazărea, supa și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se întinde peste amestecul de carne. Acoperiți cu piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 35 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista