Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu burete de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, albușuri de ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, care nu este atât de super. Încercați Budincă Cu Burete De Lămâie, Tort de burete cu lămâie II, și Budincă Cu Burete De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare crema împreună untul și zahărul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți gălbenușurile de ou, făina, sarea, laptele, coaja rasă și sucul de lămâie în amestecul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
4
Într-un castron curat și cu bătăi curate, bateți albușurile până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albușurile în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă în coaja de plăcintă necoaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă Necoapte
6
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura la 300 de grade F (150 de grade C) și coaceți încă 45 de minute sau până când blatul este auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată.