Placinta cu budinca de banane este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,16 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni, și Cel Mai Bun Vreodată Banana Pudding Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți crustă: Preîncălziți cuptorul la 177°. aburiți o farfurie de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit. Pulse napolitane Nilla și zahăr într-un procesor de alimente până la sol și combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Napolitane Nilla
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați unt; pulsează până se sfărâmă și se umezește uniform. Apăsați în placa de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Coaceți până când marginile sunt aurii, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1
Combinați laptele, smântâna și 1/2 cană de zahăr într-o cratiță cu fundul greu. Se pune la foc mediu-mare și se aduce doar la fierbere ușoară, amestecând pentru a dizolva zahărul. Într-un castron mediu, bateți amidonul de porumb, sarea și restul de 2 linguri. zahăr; se adaugă gălbenușurile de ou și se amestecă până se omogenizează. Când amestecul de lapte începe să fiarbă, scoateți-l de pe foc și stropiți încet aproximativ 1 cană în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând energic. Se amestecă înapoi în tigaie și se întoarce la aragaz. Reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând continuu, până când crema se îngroașă și fierbe. Se fierbe ușor timp de 1 minut, apoi se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia până se topesc și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați 2 banane în felii groase de 1/4 inch și întindeți-le pe fundul crustei. Puneți banana rămasă cu o furculiță și amestecați în cremă. Lingură cremă în crustă și blat neted. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând ușor folie direct pe suprafața cremă pentru a împiedica formarea unei piele. Se dă la frigider până se răcește complet și crema s-a întărit, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Chiar înainte de servire, bateți smântâna și zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Îndepărtați folia de plastic și întindeți frisca deasupra plăcintei.