Plăcintă cu brânză de lămâie

Plăcintă cu brânză de lămâie
Lemon Cheese Pie durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 286 de calorii. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte, crustă de biscuiți Graham, amestec de budincă de lămâie și coajă de lămâie. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32%. Încercați plăcintă cu lămâie (brânză), smog, plăcintă cu lămâie și brânză și plăcintă cu brânză cu lămâie de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Intr-un castron, bate crema de branza pana se omogenizeaza. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
2
Presărați amestecul de budincă peste toate. Adăugați treptat laptele rămas și coaja de lămâie; bate pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Mere Roșii Medii, Tocate3 Mere Roșii Medii, Tocate
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
LapteLapte
3
Se toarnă în crustă. Congelați până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista