Plăcintă cu cremă de nucă de cocos II
Coconut Custard Pie II este un vegetarian desert. O porție conține 1243 calorii, 19g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți extract de vanillan, unt, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Cremă De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Bateți ușor ouăle, amestecați zahărul alb, sarea și vanilia. Se amestecă treptat laptele.
Adăugați 1/2 cană nucă de cocos la umplutură și rezervați restul de 1/2 cană pentru partea de sus.
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când cuțitul introdus în centrul plăcintei iese curat. Se răcește complet plăcinta.
Înainte de servire, amestecați 1/2 cană de nucă de cocos cu unt și zahăr brun.
Se presară deasupra plăcintei. Se fierbe, la aproximativ 3 sau 4 centimetri distanță de căldură, timp de 2 până la 4 minute.