Plăcintă Cu Brânză De Ciocolată-Zmeură Congelată
Ciocolata congelată - plăcintă cu brânză de zmeură ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 81 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fructe de zmeură, zmeură, budincă instant cu aromă de ciocolată jell-O și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Înghețată Cu Ciocolată Și Zmeură, Tort De Zmeură De Ciocolată Congelată, și Plăcintă Cu Zmeură De Ciocolată Congelată – 4 Puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați laptele, brânza de vaci și fructele întinse în blender până se omogenizează.
Se adaugă amestecul de budincă uscată; se amestecă 2 min.
Se toarnă într-un castron mare. Se amestecă ușor biciul rece. Lingură în placă de plăcintă de 8 sau 9 inci; blat neted.
Congelați 6 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu ciocolată rasă și zmeură chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.