Plăcintă Cu Bomboane
Reteta Candy Bar Pie poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 10. Acest desert are 486 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt de arahide, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 489 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de excelent. Plăcintă Cu Bomboane, Plăcintă Cu Bomboane, și Plăcintă Cu Bomboane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați bucăți de bomboane în coaja de patiserie;pune deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Adăugați ouăle, smântâna și untul de arahide; bate la viteză mică doar până se combină.
Se toarnă în coajă de patiserie.
Se coace la 325 CP timp de 35-40 minute sau până se fixează. Se răcește pe grătar.
Într-o cratiță mare și grea, topiți chipsurile de ciocolată cu smântână la foc mic; se amestecă până se omogenizează.
Se întinde peste umplutură. Se da la frigider 2 ore sau peste noapte.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Pie funcționează foarte bine cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. The Vineyards Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Viile Recolta Târzie Riesling]()
Viile Recolta Târzie Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă complet Palatul, exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.