Plăcintă Cu Bezea Portocalie

Plăcintă Cu Bezea Portocalie
Placinta cu bezea portocalie ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 360 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 83 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de unt, zahăr, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Tort cu strat de șifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort de șifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea, și Plăcintă Cu Bezea Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Linia de patiserie cu folie de aluminiu și un strat de greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginea crustei este aurie, aproximativ 10 minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile; coaceți încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Într-o cratiță mică, amestecați împreună 3/4 cană zahăr, 1/3 cană amidon de porumb și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se amestecă sucul de portocale, sucul de lămâie și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
5
Bateți gălbenușurile de ou. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana se ingroasa si bubuie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Se ia de pe foc și se amestecă untul și coaja de portocală. Dacă doriți; amestecați segmentele portocalii tăiate cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
7
Se toarnă în crusta de plăcintă pregătită, se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Când umplutura de plăcintă s-a răcit la temperatura camerei, Preîncălziți cuptorul și pregătiți bezea. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mare de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr și smântână de tartru, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou ar trebui să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Răspândiți peste plăcintă, asigurându-vă că bezea acoperă complet umplutura și întâlnește marginile crustei de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul de bezea este maro auriu, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista