Plăcintă Cu Bezea De Nucă De Cocos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea de nucă de cocos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 2778 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Un amestec de unt, fulgi de nucă de cocos, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de fasole de nucă de cocos-vanilie cu glazură de unt de nucă de cocos, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru plăcintă: într-un castron mare, combinați 1 galon de lapte, zahărul, untul, vanilia și amestecați. Folosiți un tel pentru a vă asigura că zahărul este amestecat bine.
Într-un recipient separat, combinați restul de 1/8 galon de lapte, amidon de porumb și făină. Amestecați până la crem și neted, fără bulgări. Pune deoparte.
Într-o cratiță, aduceți amestecul de umplere cu lapte/zahăr la fierbere. Folosind un tel de sârmă, amestecați suficient din amestecul de lapte / amidon de porumb și gătiți până când amestecul este suficient de gros încât să puteți vedea urmele din lapte atunci când biciul este scos și amestecul nu mai curge. Este posibil să nu aveți nevoie de tot agentul de îngroșare, totul depinde de umiditatea camerei.
În timp ce umplutura este încă caldă, adăugați nuca de cocos.
Se toarnă în coji de plăcintă pre-gătite. Ia timp să se răcească și set-up înainte de a adăuga topping.
Pentru topping: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Bateți albușurile de ou până formează vârfuri rigide. Apoi, amestecați zahărul și stabilizatorul până când este neted.
Topiți plăcintele cu nucă de cocos.
Se introduce la cuptor până se obține culoarea dorită maro, aproximativ 6 minute.