Plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă Graham

Plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă Graham
Placinta cu bezea cu lamaie cu crusta Graham este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 53 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină graham, albușuri de ou, făină nealbită pentru toate scopurile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă cu bezea de lămâie cu o crustă Graham Cracker, Cupcake cu lămâie de mure cu crustă de Cracker Graham, și Plăcintă cu lămâie și lime cu o crustă de ciocolată Graham-cracker pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375. Fundul untului și părțile laterale ale plăcii de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mediu pentru a se amesteca. Adăugați treptat untul, amestecând până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și în sus ale plăcii de plăcintă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți crusta până se rumenesc și ferm la atingere, aproximativ 20 de minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Între timp, bateți zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie grea până când nu rămân bulgări. Treceți treptat în suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați ouă câte 1, amestecând pentru a se amesteca bine după fiecare adăugare. Se amestecă coaja de lămâie rasă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Bateți amestecul constant la foc mediu până când umplutura se îngroașă și fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se ia de pe foc; bateți pentru a netezi dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Transferați umplutura în crusta pregătită. Suprafață netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea grosieră într-un castron mare până se spumează. Cu mixerul care rulează, bateți treptat în zahăr. Continuați să bateți până când este rigid și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Sare GrosierăSare Grosieră
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți bezea peste umplutura caldă, etanșând bezea la crustă la margini. Folosind spatula, formați vârfuri și vârtejuri în bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Coaceți plăcinta până când bezea se rumeneste, aproximativ 15 minute. Plăcintă rece complet pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tăiați plăcinta în pene și serviți cu sos de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista