Plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă Graham
Placinta cu bezea cu lamaie cu crusta Graham este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 53 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină graham, albușuri de ou, făină nealbită pentru toate scopurile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă cu bezea de lămâie cu o crustă Graham Cracker, Cupcake cu lămâie de mure cu crustă de Cracker Graham, și Plăcintă cu lămâie și lime cu o crustă de ciocolată Graham-cracker pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375. Fundul untului și părțile laterale ale plăcii de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mediu pentru a se amesteca. Adăugați treptat untul, amestecând până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și în sus ale plăcii de plăcintă pregătite.
Coaceți crusta până se rumenesc și ferm la atingere, aproximativ 20 de minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Între timp, bateți zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie grea până când nu rămân bulgări. Treceți treptat în suc de lămâie.
Adăugați ouă câte 1, amestecând pentru a se amesteca bine după fiecare adăugare. Se amestecă coaja de lămâie rasă fin.
Bateți amestecul constant la foc mediu până când umplutura se îngroașă și fierbe.
Se ia de pe foc; bateți pentru a netezi dacă este necesar.
Transferați umplutura în crusta pregătită. Suprafață netedă.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea grosieră într-un castron mare până se spumează. Cu mixerul care rulează, bateți treptat în zahăr. Continuați să bateți până când este rigid și lucios.
Întindeți bezea peste umplutura caldă, etanșând bezea la crustă la margini. Folosind spatula, formați vârfuri și vârtejuri în bezea.
Coaceți plăcinta până când bezea se rumeneste, aproximativ 15 minute. Plăcintă rece complet pe raft.
Tăiați plăcinta în pene și serviți cu sos de mure.