Plăcintă cu bezea cu înghețată de lămâie
Plăcintă cu înghețată de lămâie cu bezea este un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 341 de calorii. Pentru 44 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este perfect pentru vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de colorant alimentar, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18%, ceea ce este destul de rău. Plăcintă cu înghețată cu bezea cu lămâie, plăcintă cu înghețată cu bezea cu lămâie și înghețată cu bezea cu lămâie fără înghețare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mediu, combinați făina, 3 linguri de zahăr și un praf de sare.
Adăugați untul și coaja de lămâie și amestecați în amestecul de făină până când se sfărâmiciază folosind degetele sau un tăietor de patiserie. Separați oul întreg, adăugând albușul la celelalte două pentru toppingul de bezea.
Adăugați gălbenușul în aluat și amestecați până se formează un aluat moale. Apăsați în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei farfurii de plăcintă de 9 inci.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 25 de minute. Misto. Încorporează ușor coaja plăcintei cu un cuțit ascuțit (tăiând cam la jumătatea crustei) în 10 felii pentru a ușura tăierea plăcintei congelate.
Puneți înghețata de lămâie într-un castron mare și amestecați cu o spatulă tare sau cu o lingură de lemn până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Amestecați colorantul alimentar dacă folosiți. Se pune în coaja plăcintei, se netezește partea de sus și se pune la congelator până se întărește, 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Pune toate cele 3 albușuri, restul de 1/3 de cană de zahăr și un praf de sare într-un castron mare rezistent la căldură și pune-l peste o oală cu 1 inch de apă clocotită.
Bateți până când zahărul se dizolvă, ouăle sunt calde și amestecul este pufos. Bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până se răcește, se formează vârfuri groase, lucioase și tari, aproximativ 2 minute. Bateți extractul de vanilie până când se combină.
Se intinde peste placinta congelata si se da la cuptor pana cand bezeaua se rumeneste, 1-2 minute. Tăiați și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru înghețata cu vanilie. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.