Plăcintă cu bezea cu lămâie egală
Egal plăcintă cu lămâie Meringue de la egal la egal necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 61 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți concentrat de suc de lămâie, produse de patiserie, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Meyer plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, și Budincă de lămâie Tangy cu înghețată de bezea de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rolați patiseria pe o suprafață ușor înmuiată în cerc cu 1 inch mai mare decât tigaia inversată de 9 inci. Ușurința de patiserie în tigaie; tăiați și flaut margine. Pierce partea de jos și partea de patiserie cu furculiță.
Coaceți în preîncălzit 425 grade F cuptor 10-12 minute sau până când patiseria este aurie. Se răcește pe suportul de sârmă.
Combinați apa, sucul de lămâie și amidonul de porumb într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant; se fierbe și se amestecă 1 minut. Bateti ouale, 2 albusuri si coaja de lamaie intr-un bol mediu.
Se amestecă în 1-1 / 2 cesti egale cu linguriță*. Se amestecă aproximativ jumătate din amestecul fierbinte de amidon de porumb în amestecul de ouă.
Întoarceți-le pe toate în cratiță. Gatiti si amestecati la foc mic 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă untul până se topește. Se amestecă colorantul alimentar, dacă se dorește.
Se toarnă amestecul în coajă de plăcintă coaptă.
Bateți 3 albușuri de ou în bol mediu până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și bateți la vârfuri moi. Bateți treptat în 2/3 cană egală cu lingura de**, bătând până la vârfuri rigide.
Întindeți bezea peste umplutura de lămâie fierbinte, sigilând cu atenție marginea crustei pentru a preveni micșorarea sau plânsul.
Coaceți plăcinta în 425 grade F cuptor aproximativ 5 minute sau până când bezea este ușor rumenită.
Se răcește complet pe grătar înainte de tăiere.