Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu lămâie. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 320 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 94 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de extract de vanillan, suc de lămâie strecurat, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, și Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc.F. tapetați crusta de plăcintă în formă, răcită, cu pergament sau folie și umpleți cu greutăți (îmi place să refolosesc fasolea uscată în acest scop) și coaceți timp de 15 minute pe raftul inferior.
Scoateți căptușeala și greutățile și coaceți până când întreaga crustă se rumeneste.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Așezați sucul de lămâie, apa și coaja într-o cratiță de dimensiuni medii.
Bateți împreună amidonul de porumb, 9 uncii (1 1/3 căni) zahăr și sare și adăugați-l în cratiță.
Bateți gălbenușurile de ou, apoi adăugați-le în amestec și bateți continuu la foc mediu până când amestecul devine gros și bule, 7 până la 8 minute.
Bateți încă două minute odată ce a început să baloneze, fără oprire, apoi scoateți-l de pe foc.
Bateți untul până se topește complet.
Turnați amestecul în coaja de plăcintă coaptă și apăsați folia de plastic direct pe suprafață. Lăsați plăcinta să ajungă la temperatura camerei, apoi răciți cel puțin patru ore (ideal, peste noapte) cu folia de plastic încă deasupra.
Înainte de servire: umpleți cratița medie cu un sfert cu apă. Puneți cratița la foc mediu și aduceți apa la foc mic.
Combinați albușurile de ou, zahărul rămas și crema de tartru în vasul rezistent la căldură al mixerului electric și puneți-l peste cratiță.
Bateți constant până când zahărul este dizolvat și albii sunt calzi la atingere, 3 până la 3 1/2 minute. Testați frecând între degete.
Transferați bolul în mixerul electric prevăzut cu accesoriul pentru TEL și bateți, începând cu viteză mică, crescând treptat la mare până când se formează vârfuri rigide, lucioase, aproximativ 10 minute.
Adăugați vanilie și amestecați până se combină.
Scoateți plasticul din partea superioară a plăcintei răcite și acoperiți cu bezea.
Așezați plăcinta sub broiler și urmăriți dacă cu atenție, partea superioară ar trebui să se rumenească, dar să nu ardă și se schimbă rapid. Se răcește 10 minute, apoi se servește.