Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 223 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Un amestec de gălbenușuri de ou, apă, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, și Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°. Faceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Coajă coaptă folosind tigaie de sticlă de 9 inci.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați 1 1/4 căni de zahăr, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă treptat în apă rece până se omogenizează. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana fierbe amestecul. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou cu furculița. Se amestecă aproximativ 1/4 cană de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou. Se amestecă treptat amestecul de gălbenuș în amestec fierbinte. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana fierbe amestecul. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Se amestecă untul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se răcește ușor, aproximativ 15 minute.
Se toarnă în coajă coaptă răcită.
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.într-un castron mic adânc cu mixer electric, bateți albușurile de ou, crema de tartru și vanilie la viteză medie aproximativ 1 minut sau până se formează vârfuri moi. La viteză mare, bateți treptat în zahăr 1 lingură la un moment dat până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul este dizolvat. Lingura bezea pe umplutura fierbinte; răspândit la marginea crustei pentru a sigila bine și pentru a preveni contracția.
Coaceți la 177° 12 până la 15 minute sau până când bezea devine maro auriu deschis. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Se dă la frigider până se pune umplutura, aproximativ 3 ore. A se păstra la frigider.