Plăcintă Cu Anason Cu Miere De Nuci De Pin
Pine Nut Honey anason Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,95 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 532 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Biscotti cu miere, anason și migdale, și Shortcakes de miere cu Gelato de miere-pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Folosind un robot de bucătărie, pulsați împreună făina, zahărul, sarea, anasonul și untul până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale mixerului și formează cu ușurință o bilă. Apăsați amestecul în placa de plăcintă.
Coaceți până la o culoare maro auriu deschis, aproximativ 20 de minute.
Pentru umplutură: într-o cratiță mică, aduceți untul, mierea, siropul de porumb, sarea și smântâna la fierbere, amestecând continuu.
Se ia de pe foc când amestecul începe să fiarbă și se lasă deoparte. Se lasă să se odihnească până se răcește.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, zahărul și vanilia. Îndoiți amestecul de ouă în amestecul de miere răcit. Se amestecă nucile de pin prăjite.
Turnați amestecul în crusta de plăcintă coaptă și așezați plăcinta pe o foaie de copt.
Coaceți până când umplutura este așezată în jurul marginilor și o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 30 până la 35 de minute. Se lasă să se răcească și se servește.