Plăcintă Cremoasă Cu Pepene Verde

Plăcintă Cremoasă Cu Pepene Verde
Cremos pepene verde plăcintă ia aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 314 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de crustă de cracker graham, suc de lămâie, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cremoasă Cu Pepene Verde, Plăcintă cu pepene verde rece și cremoasă, și Plăcintă cu pepene verde rece și cremoasă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați laptele și sucul de lămâie; pliați în topping bătut și pepene verde cubat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Pepene VerdePepene Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă în crustă. Se da la frigider cel putin 2 ore inainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
3
Garnisiți cu bile de pepene verde și mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Angel Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Târziu Recolta Riesling
Angel Târziu Recolta Riesling
Îngerul messinei Hof este un vin de desert crocant, dulce, recoltat de la ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare și dulci de ciocolată.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
OcaziiVară
Revista