Tarte de ceapă cu gem de ceapă balsamică

Tarte de ceapă cu gem de ceapă balsamică
Tarte ceapa cu gem de ceapa Balsamic este un Hor d ' oeuvre care servește 72. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită parmezan, căței de usturoi, zahăr brun și crenguțe de salvie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarte Balsamice Cu Ceapă, Ciuperci Și Brânză Albastră, Dulceata De Ceapa Balsamica De Rozmarin, și Tarte balsamice caramelizate și ceapă roșie cu brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește ceapa în 1/4 cană de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați 3 frunze de dafin, 1 crenguță de salvie și 1 crenguță de cimbru. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti, amestecand ocazional, timp de 30-40 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Adăugați usturoiul; gatiti 2 minute mai mult. Aruncați frunzele de dafin, cimbru și salvie. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Așezați amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Transferați într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați oțetul, zahărul brun, melasa și frunzele de dafin rămase, salvie, cimbru și unt. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa, aproximativ 10 minute. Aruncați frunzele de dafin, salvie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Desfaceți aluatul foietaj; tăiat în 1-1 / 2-in. pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
8
Transferați pătratele pe foi de copt unse. Puneți o linguriță mică de gem de ceapă în mijlocul fiecărui pătrat; se presară cu 1/2 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Se coace la 400 la 10-15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorDesertGustareAntipasto
Revista