Plăcintă copioasă cu sparanghel durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 447 de calorii, 23 g de proteine și 23 g de grăsimi. Pentru 1,76 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, fâșii de bacon, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu un scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Quiche cu sparanghel copios, Quiche cu sparanghel și slănină Farmhouse Hearty Mushroom, și Plăcintă Filo cu sparanghel și nucă (alias Baklava cu sparanghel) cu sos Avgolemono pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți 1/2 inch de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Sparanghel Proaspăt, Tăiat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (13,8 Uncii) Crusta De Pizza La Frigider
2
Adăugați sparanghelul; se acopera si se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Scurgeți și uscați. Se amestecă cu ulei; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Într-un castron mic, combinați parmezanul și busuiocul; se presara jumatate peste suprafata de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați aluatul de pizza pe suprafață; rulați într-un 12-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Se presară cu amestecul de parmezan rămas; presați ușor în aluat cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Transferați pe un 9-in uns. tigaie cu arc. Apăsați aluatul pe fund și 1-1/2 inch în sus pe părțile laterale ale tavii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
9
Tapetați aluatul neînțepat cu o folie dublă de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Coaceți la 425° timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați
12
Așezați pe un grătar. Reduceți căldura la 350°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
13
Într-o tigaie mică, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant; folosind o lingură cu fantă, scoateți baconul pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Scurgeți, rezervând 1 lingură picături. În picurare, căliți ceapa până se înmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
15
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, sarea și nucșoara. Se amestecă ceapa și baconul rezervat. Se amestecă brânza elvețiană și făina; se amestecă în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Se toarnă în crustă. Aranjați sparanghelul în formă de spițe deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
17
Așezați tava pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
18
Coaceți 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1 Rulou Galben Cu Fructe
19
Lăsați să stea timp de 10 minute înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaii.
Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.