Plăcintă copioasă cu sparanghel

Plăcintă copioasă cu sparanghel
Plăcintă copioasă cu sparanghel durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 447 de calorii, 23 g de proteine și 23 g de grăsimi. Pentru 1,76 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, fâșii de bacon, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu un scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Quiche cu sparanghel copios, Quiche cu sparanghel și slănină Farmhouse Hearty Mushroom, și Plăcintă Filo cu sparanghel și nucă (alias Baklava cu sparanghel) cu sos Avgolemono pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți 1/2 inch de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Sparanghel Proaspăt, Tăiat1/4 De Kilogram De Sparanghel Proaspăt, Tăiat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (13,8 Uncii) Crusta De Pizza La Frigider1 Pachet (13,8 Uncii) Crusta De Pizza La Frigider
2
Adăugați sparanghelul; se acopera si se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scurgeți și uscați. Se amestecă cu ulei; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
5
Într-un castron mic, combinați parmezanul și busuiocul; se presara jumatate peste suprafata de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Așezați aluatul de pizza pe suprafață; rulați într-un 12-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Se presară cu amestecul de parmezan rămas; presați ușor în aluat cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Transferați pe un 9-in uns. tigaie cu arc. Apăsați aluatul pe fund și 1-1/2 inch în sus pe părțile laterale ale tavii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
9
Tapetați aluatul neînțepat cu o folie dublă de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți la 425° timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Îndepărtați folia; mai coaceți cu 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Așezați pe un grătar. Reduceți căldura la 350°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
13
Într-o tigaie mică, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant; folosind o lingură cu fantă, scoateți baconul pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Scurgeți, rezervând 1 lingură picături. În picurare, căliți ceapa până se înmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
15
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, sarea și nucșoara. Se amestecă ceapa și baconul rezervat. Se amestecă brânza elvețiană și făina; se amestecă în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Se toarnă în crustă. Aranjați sparanghelul în formă de spițe deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
17
Așezați tava pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
18
Coaceți 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
19
Lăsați să stea timp de 10 minute înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
20
Tăiați în felii.

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista