Plăcintă Camembert la cuptor pentru partajare
Placinta Camembert la cuptor pentru partajare necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 499 calorii. 210 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie cu puf, sos de afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Camembert la cuptor, Camembert La Cuptor, și Kit Camembert la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Înjumătățiți patiseria, apoi întindeți fiecare jumătate pe o suprafață ușor făinată până la grosimea unei monede 1. În centrul a 1 foaie de patiserie, întindeți jeleul într-un cerc aproximativ de aceeași dimensiune ca brânza. Așezați brânza deasupra.
Ungeți patiseria în jurul brânzei cu un ou bătut. Ridicați a doua foaie de patiserie deasupra și apăsați ușor peste brânză, stoarcând aerul în timp ce mergeți, apoi sigilați-l până la capăt apăsați cu degetele peste tot excesul de patiserie pentru a sigila foarte bine. Folosiți foarfece pentru a tăia excesul de patiserie, lăsând aproximativ o margine de 4 cm în jurul brânzei. Folosiți vârfurile unei furculițe pentru a apăsa marginile acest lucru arată frumos și sigilează și mai mult patiseria. Ridicați pe o tavă de copt tapetată cu pergament de copt.
Periați peste tot cu ou, apoi adăugați o stea de semințe de susan, dacă doriți.
Coaceți timp de 20-25 de minute până când patiseria este maro, crocantă și bine înălțată în jurul marginilor dacă steaua dvs. devine prea întunecată, acoperiți cu un pătrat de folie după 20 de minute. Stați timp de 5 minute înainte de a tăia și prinde Centrul brânzos în timp ce se scurge.
Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo
Pie funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling