Plăcintă Camembert la cuptor pentru partajare

Plăcintă Camembert la cuptor pentru partajare
Placinta Camembert la cuptor pentru partajare necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 499 calorii. 210 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie cu puf, sos de afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Camembert la cuptor, Camembert La Cuptor, și Kit Camembert la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înjumătățiți patiseria, apoi întindeți fiecare jumătate pe o suprafață ușor făinată până la grosimea unei monede 1. În centrul a 1 foaie de patiserie, întindeți jeleul într-un cerc aproximativ de aceeași dimensiune ca brânza. Așezați brânza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Ungeți patiseria în jurul brânzei cu un ou bătut. Ridicați a doua foaie de patiserie deasupra și apăsați ușor peste brânză, stoarcând aerul în timp ce mergeți, apoi sigilați-l până la capăt apăsați cu degetele peste tot excesul de patiserie pentru a sigila foarte bine. Folosiți foarfece pentru a tăia excesul de patiserie, lăsând aproximativ o margine de 4 cm în jurul brânzei. Folosiți vârfurile unei furculițe pentru a apăsa marginile acest lucru arată frumos și sigilează și mai mult patiseria. Ridicați pe o tavă de copt tapetată cu pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4
Periați peste tot cu ou, apoi adăugați o stea de semințe de susan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Coaceți timp de 20-25 de minute până când patiseria este maro, crocantă și bine înălțată în jurul marginilor dacă steaua dvs. devine prea întunecată, acoperiți cu un pătrat de folie după 20 de minute. Stați timp de 5 minute înainte de a tăia și prinde Centrul brânzos în timp ce se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Pie funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista