Plăcintele cu mere prăjite ale lui Zu
Plăcintele cu mere prăjite ale lui Zu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 309 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mere, scorțișoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcinte Cu Mere Prăjite, Plăcinte Cu Mere Prăjite, și Plăcinte Cu Mere Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați merele într-o cratiță cu zahărul și scorțișoara și aduceți la foc mic la foc mic. Gatiti merele, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute; zdrobește merele cu o furculiță pentru a forma un sos de mere gros. Puneți umplutura de mere deoparte.
Bateți făina și sarea împreună într-un castron și tăiați scurtarea cu un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă în apă până când aluatul este umezit și se frământă de mai multe ori până când aluatul se ține împreună.
Așezați aluatul pe o suprafață făinoasă, bateți-l într-o rundă și întindeți grosimea de 1/8 inch. Folosiți un tăietor rotund mare pentru prăjituri (4 inci în diametru) pentru a tăia aluatul în 8 runde.
Așezați o lingură plină de umplutură de mere pe centrul unei runde de aluat și folosiți degetul pentru a umezi marginea crustei cu apă rece. Îndoiți aluatul peste umplutură și sertizați marginile cu o furculiță pentru a face o plăcintă în formă de jumătate de lună. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Turnați uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare și așezați ușor 2 sau 3 plăcinte în uleiul încins. Se prăjește la o culoare maro aurie, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scurgeți plăcintele pe prosoape de hârtie.
Presărați un vârf de zahăr de cofetari peste fiecare plăcintă pentru a servi. Se lasă să se răcească cel puțin 10 minute înainte de servire.