Plăcinte mici cu ciuperci sălbatice: Panzerotti ai Finferli

Plăcinte mici cu ciuperci sălbatice: Panzerotti ai Finferli
Plăcinte mici cu ciuperci sălbatice: Panzerotti ai Finferli necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 645 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână miere, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Plăcinte mici cu ciuperci sălbatice: Panzerotti ai Finferli, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Panzerotti: Schimb De Epocă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți patiseria conform rețetei și întindeți-o la o grosime uniformă. Cu un pahar de apă sau un tăietor de prăjituri, tăiați în cercuri cu diametrul de 2 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă ciupercile și se sotează la foc mare până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Se adaugă usturoiul, pătrunjelul, mascarpone și sarea și piperul după gust, se amestecă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MascarponeMascarpone
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
5
Puneți o parte din umplutură pe o jumătate din fiecare dintre cercurile de patiserie. Îndoiți fiecare cerc pe el însuși și apăsați marginile pentru a face o etanșare.
6
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți aproximativ 1/2 cană de ulei de măsline la foc mare până aproape de fumat. Prăjiți produsele de patiserie în ulei până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți cu o lingură cu fante pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie, apoi serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Într-un castron mare, combinați vinul, apa și drojdia și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați mierea, sarea și uleiul de măsline și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MiereMiere
SareSare
10
Adăugați 1 cană de făină și amestecați cu o lingură de lemn până devine un aluat liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
11
Adăugați încă 2 căni de făină și amestecați cu lingura încă 2 până la 3 minute, pentru a încorpora cât mai multă făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
12
Aduceți aluatul împreună cu mâinile și întoarceți-l pe o placă făinoasă sau pe o suprafață de marmură. Frământați aproximativ 6 până la 8 minute, până când ați făcut un aluat ferm și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
13
Așezați-l într-un vas curat, ușor uns și acoperiți-l cu un prosop.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Lăsați-l să crească în cea mai caldă parte a bucătăriei timp de 45 de minute.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista