Plăcinte De Mână Sărate De Vară

Plăcinte De Mână Sărate De Vară
Această rețetă servește 9. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 502 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcinte de mână cu morcov, praz și brânză de capră, Plăcinte de mână cu șuncă și mazăre, și Plăcinte De Mână Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Deschideți pachetele de foietaj, așezați un prosop ușor umezit peste ele, astfel încât să nu se usuce și lăsați-le să se dezghețe în timp ce pregătiți umplutura; aproximativ 30 de minute.Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de ruble și așezați un covor de copt din silicon sau o bucată de hârtie pergament deasupra unei coacere sheet.In într-un castron mare, aruncați împreună șalotele feliate, piersicile, roșiile, porumbul, nucile de pin (dacă se utilizează) și amidonul de porumb, fiind blând pentru a nu zdrobi fructele. Odată ce totul este acoperit uniform cu amidon, stropiți în oțetul balsamic și uleiul de măsline, urmat de toate ierburile și condimentele proaspete. Se amestecă bine pentru a distribui uniform cele mai recente adaosuri, se gustă sare și se amestecă mai mult, dacă este necesar. În cele din urmă, amestecați brânza vegană.Odată ce patiseria s-a dezghețat, lucrați cu o foaie pe rând pe o suprafață ușor făinată și rulați-o la o grosime de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Brânză VeganăBrânză Vegană
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
AmidonAmidon
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Tăiați dreptunghiul în 9 pătrate egale și transferați-le pe foaia de copt pregătită, distanțându-le uniform cu cel puțin 1/2 inch de spațiu de respirație între bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Întindeți a doua foaie de patiserie în același mod și, din nou, tăiați-o în 9 pătrate.Puneți 1/4 până la 1/3 cană de umplutură în centrul fiecărui pătrat de patiserie sprijinit pe foaia de copt, îngrămădind-o ușor spre mijloc. Rulați un deget ușor umezit în jurul perimetrului patiseriei; acesta este "lipiciul" care va sigila partea de sus și de jos împreună.Luați un al doilea pătrat de patiserie, întinzându-l ușor, dacă este necesar, pentru a acoperi umplutura și apăsați ferm în jurul marginilor. Folosiți o furculiță pentru a sertiza până la capăt și tăiați excesul, dacă doriți. Folosiți un cuțit foarte ascuțit pentru a tăia două sau trei orificii de aerisire în partea de sus a fiecărei plăcinte de mână. Repetați cu toate pătratele rămase până când fiecare plăcintă are o crustă sigură de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Coaceți timp de 14 până la 18 minute, până se umflă și se rumenesc peste tot.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Lăsați să se răcească pe foaia de copt cel puțin 10 minute înainte de a săpa.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista