Plăcinte Cu Nuci De Cireșe Prăjite

Plăcinte Cu Nuci De Cireșe Prăjite
Prajit Cherry Walnut plăcinte ia în jurul valorii de 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 65 de cenți pe porție, primești un desert care servește 24. O porție conține 267 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 240 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați untul, gălbenușul de ou, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcinte Cu Nuci De Cireșe Prăjite, Plăcinte Cu Cireșe Prăjite, și Plăcinte Cu Cireșe Prăjite.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau friteuză, turnați uleiul la o adâncime de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Încălziți uleiul la foc mediu la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Într-o cratiță medie rece, combinați zahărul granulat, siropul de porumb, untul topit și ouăle. Se amestecă nucile, vanilia și sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă cireșele. Se răcește timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Pe o suprafață ușor făinoasă, desfășurați 1 crustă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
5
Tăiați cercuri din aluat folosind un tăietor de 4 inci. Rulați din nou și tăiați cercuri din resturile de aluat. Stivați cercurile de aluat între bucăți de hârtie de ceară. Repetați procedura cu crustele de plăcintă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
6
Așezați 1 cerc de crustă de plăcintă pe o suprafață plană. Periați ușor marginile crustei cu gălbenuș de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
7
Așezați 1 lingură de amestec de nucă în centrul cercului. Îndoiți aluatul peste umplutură, apăsând marginile pentru a sigila. Repetați cu rundele rămase și amestecul de nuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
8
Prăjiți plăcintele, în loturi, până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe parte.
9
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Se pudrează ușor cu zahărul cofetarilor, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista