Plăcinte cu cârnați și ciuperci
Sausage & mushroom Pot pies este un fel principal care servește 2. O porție conține 1488 calorii, 59G de proteine, și 102G de grăsime. Pentru $6.41 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciabatta, ceapă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 95%. Carne De Vită, Roșii Și Ciuperci, Plăcinte cu oală pentru micul dejun cu sos de ciuperci și ierburi, și Plăcinte Cu Ciuperci Și Linte Cu Topping De Biscuiți Gouda sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate din ulei într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie, apoi împingeți într-o parte. Strângeți carnea din cârnați și rotiți-o în bile.
Se adaugă în tigaie și se prăjește 5 minute până devin aurii.
Adăugați ciupercile și gătiți încă 5 minute până se înmoaie.
Condimentați, apoi amestecați muștarul, crme frache și 4 linguri de apă. Bubble timp de 2 minute, apoi scoateți din căldură și împrăștiați în patrunjel.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Transferați amestecul de cârnați în 2 feluri mici de plăcintă sau 1 vas mare de copt. Aruncați ciabatta în uleiul rămas, împrăștiați deasupra plăcintelor și coaceți timp de 20 de minute până devin aurii și clocotesc.