Plăcinta ciobanului Mexican
Rețeta plăcinta ciobanului Mexican ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 458 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, pudră de chili, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcinta ciobanului Mexican, și Plăcinta ciobanului Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carne de vită măcinată și 1/4 cană de ceapă verde la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional până când carnea de vită este gătită bine; scurgere. Se amestecă salsa, pudra de chili și chimenul. Puneți porumbul uniform peste amestecul de carne de vită în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mic până când amestecul este bine încălzit.
Între timp, faceți cartofi conform instrucțiunilor pe pungă, folosind apă, lapte și unt.
Puneți cartofii peste porumb în tigaie; se întinde uniform.
Se presară cu brânză și restul de 1/4 cană de ceapă verde. Capac; gatiti la foc mic aproximativ 5 minute sau pana se topeste branza. Aranjați pene de roșii în mod vorbit peste cartofi.
Garnisiți cu chipsuri de tortilla în jurul marginii exterioare a tigaiei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.