Pluot Tartă
Pluot Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 105 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți zahăr turbinado, ou, pluots și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Gem De Pluot, Pluot Ketchup, și Chipsuri Pluot Individuale.
Instrucțiuni
Așezați foietaj pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați pătratul în jumătate pentru a face două dreptunghiuri; salvați unul pentru o altă utilizare. Cu un sucitor înfăinat, întindeți un dreptunghi la 7 x 14 inci.
Transferați pe o foaie de copt cu unt de 12 pe 15 inci.
Periați toate, cu excepția unei margini de aluat de 1 inch, cu gemul de caise.
Așezați două rânduri de pene pluot suprapuse peste gem.
Ungeți marginile aluatului cu ou și pliați, ciupind colțurile pentru a sigila.
Ungeți marginile de tartă cu ou.
Presărați fructele cu zahăr.
Coaceți într-un cuptor 375 până când patiseria este rumenită și pluoturile sunt fragede când sunt străpunse, 35 până la 40 de minute.