Plum-Berry Swirl Înghețată Plăcintă
Plum-Berry Swirl Ice Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 535 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă, biscuiți graham cu miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Înghețată Cu Vârtej De Fructe De Vanilie.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mic 15 minute sau până când prunele sunt fragede, amestecând ocazional. Puneți amestecul de prune într-un blender și pulsați de 3 ori. Se răcește la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați biscuiții într-un robot de bucătărie; procesați până se sfărâmă.
Adăugați 2 linguri de zahăr, margarină și albuș de ou; pulsează de 5 ori sau doar până se umezește. Apăsați amestecul de firimituri uniform într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 8 minute; se răcește pe un suport de sârmă 15 minute. Înghețați piecrust 30 de minute.
Puneți un castron foarte mare în congelator.
Scoateți înghețata din congelator și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce piecrust se răcește.
Lingurați înghețata într-un castron foarte mare răcit. Îndoiți amestecul de prune și sorbetul în înghețată pentru a crea un efect marmorat și înghețați 45 de minute sau doar până când este setat, dar nu solid.
Puneți amestecul de înghețată în crusta pregătită; congelați până se fixează. Acoperiți cu folie de plastic; congelați 6 ore sau până când este ferm.
Puneți plăcinta la frigider cu 30 de minute înainte de servire pentru a se înmuia.
Serviți plăcinta cu topping bătut.