Plum Berry Crisp

Plum Berry Crisp
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Plum Berry Crisp. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, afine, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Plum Berry Crisp, Crisp De Prune, și Crisp De Prune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați împreună toate ingredientele de umplere într-un vas de copt superficial de 2 litri și coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Între timp, amestecați toate ingredientele de topping într-un castron cu vârful degetelor până când untul este distribuit uniform și amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă umplutura de fructe, apoi se presară amestecul de ovăz peste el și se coace până când toppingul este crocant și auriu, iar fructele clocotesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista