Ploughman ' s rolls
Ploughman ' s rolls ia aproximativ 1 oră și 2 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 281 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cheddar extra-Matur, ceapă de primăvară, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fondue plugarului, Pateul plugarului, și Prânzul plugarului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă semințele de țelină în amestecul de aluat de pâine.
Se toarnă laptele într-un ulcior, se completează până la 325 ml cu apă, apoi se încălzește la temperatura mâinilor (Acest lucru este ușor de făcut în cuptorul cu microunde).
Adăugați la amestecul de pâine și reuniți urmând instrucțiunile ambalajului. Se lasă să crească într-un loc cald până la aproximativ dublarea dimensiunii.
Între timp, amestecați împreună 85g de cheddar, Brie, măr și ceapă de primăvară și condimentați puțin.
Împărțiți aluatul în 8 bucăți uniforme.
Rulați o bucată într-un cerc de aproximativ 10 cm lățime (aproximativ grosimea unui naan), apoi lingurați o optime din amestecul de brânză în mijloc. Adunați marginile aluatului în jurul umpluturii și prindeți-le împreună pentru a sigila ferm, nu doriți să izbucnească în timp ce coaceți. Întoarceți ruloul, astfel încât bitul ciupit să se sigileze și să se strângă împreună dedesubt. Reformați puțin dacă este necesar. Repetați cu aluatul rămas și umplutura, apoi așezați-vă pe foi de copt făinoase, distanțate puțin. Acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați-o deoparte într-un loc cald încă 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Periați rulourile cu un strop de lapte, împrăștiați cu semințele de Mac plus un vârf de semințe de țelină și restul de cheddar, apoi coaceți timp de 20-22 de minute. Mănâncă cald sau rece, cu murături.