Murături daikon și morcov în stil japonez

Murături daikon și morcov în stil japonez
Murăturile daikon și morcov în stil japonez sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 57 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, ridichi daikon, mirin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Murături de morcov și Daikon în stil vietnamez, Murături Daikon - #2, și Cod japonez aburit cu Daikon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Țineți fiecare ridiche până la capătul vârfului. Radeți ridichile în panglici cu un cojitor de legume pentru a măsura 4 1/2 căni. Repetați procedura cu morcovi, ras pentru a măsura 6 cești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
RidicheRidiche
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Combinați ridichi, morcovi, oțet și ingredientele rămase într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 4 ore sau peste noapte. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
MorcovMorcov
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista