Murături daikon și morcov în stil japonez
Murăturile daikon și morcov în stil japonez sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 57 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, ridichi daikon, mirin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Murături de morcov și Daikon în stil vietnamez, Murături Daikon - #2, și Cod japonez aburit cu Daikon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Țineți fiecare ridiche până la capătul vârfului. Radeți ridichile în panglici cu un cojitor de legume pentru a măsura 4 1/2 căni. Repetați procedura cu morcovi, ras pentru a măsura 6 cești.
Combinați ridichi, morcovi, oțet și ingredientele rămase într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 4 ore sau peste noapte. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.