Platou de șuncă Serrano, măsline, feta și rachetă cu crostini de casă

Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să preparați șuncă Serrano, măsline, feta și platou de rachete cu crostini de casă acasă. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 467 calorii. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine cu aluat, ulei de măsline, șuncă serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 35 minute. 82 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Șuncă Serrano și Membrillo Crostini, Salată de piersici, șuncă și Feta cu sos de ulei de măsline Fructat, și Crostini cu mazăre pur aproxume, rachetă și fasole.
Instrucțiuni
Crostini trebuie făcut cu cel mult 15 minute în avans. Feliați pâinea în grosime și periați puțin ulei de măsline.
Încălziți o tigaie și grătiți pâinea în loturi până când exteriorul este crocant și marcat atractiv de grătar, iar interiorul este încă moale.
Drapați șunca peste cel mai mare platou pe care nu l-ați așezat plat, lăsați-l să se umfle ușor. Rupeți feta cu mâna în bucăți neregulate de dimensiunea unei nuci, apoi punctați peste șuncă. Așezați la întâmplare măslinele pe șuncă și așezați cu grijă frunzele de rachetă peste platou. Chiar înainte ca oaspeții dvs. să se strecoare, stropiți cu grijă peste puțin ulei de măsline urmat de miere.
Puneți crostini pe un platou separat sau într-un castron și serviți alături de salată la masă.