Platou De Legume La Grătar
Gratar platou de legume ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 152 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, oțet balsamic, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Platou De Legume La Grătar, Platou De Legume La Grătar, și Platou De Legume De Vară La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți primele șapte ingrediente.
Așezați 3 linguri de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați legume; sigilați punga și întoarceți-o la strat. Marinați 1-1 / 2 ore la temperatura camerei.
Transferați legumele într-o grilă de grătar; așezați grila pe grătar. Grătiți legumele, acoperite, la foc mediu 8-12 minute sau până când sunt crocante, întorcându-se ocazional.
Așezați legumele pe o farfurie mare de servire.
Stropiți cu marinada rămasă.