Gratar platou de legume ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 152 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, oțet balsamic, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Platou De Legume La Grătar, Platou De Legume La Grătar, și Platou De Legume De Vară La Grătar.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Așezați 3 linguri de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați legume; sigilați punga și întoarceți-o la strat. Marinați 1-1 / 2 ore la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4
Transferați legumele într-o grilă de grătar; așezați grila pe grătar. Grătiți legumele, acoperite, la foc mediu 8-12 minute sau până când sunt crocante, întorcându-se ocazional.