Plante Medicinale De Vacanță Crescent Copaci
Vacanță plante semilună copaci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,68 USD pe porție. O porție conține 998 calorii, 17g de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, topper de cartofi cu arpagic și ceapă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până refrigerate crescent cina role ai putea urma acest curs principal cu Caramel Mere Crocante Tarte ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Copaci De Vacanță, Cookie-Uri De Vacanță În Semilună Vieneză, și Cookie-Uri De Vacanță În Semilună Vieneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 grade F. Desfaceți ambele cutii de aluat și separați-le în 4 dreptunghiuri lungi; apăsați ferm perforațiile pentru a sigila.
Presărați fiecare dreptunghi cu 1 lingură de brânză și 1/4 linguriță de condimente italiene. Începând cu 1 latură scurtă, rotiți fiecare dreptunghi, formând 4 role; apăsați marginile pentru a sigila. Cu cuțitul zimțat, tăiați fiecare rolă în 8 felii.
Pentru a forma 1 copac, pe foaie cookie unsuros, loc 1 felie, tăiat cu fața în jos, pentru partea de sus a copac. Aranjați 2 felii chiar mai jos, laturile atingând. Continuați să aranjați rânduri de 3, 4 și 5 felii. Folosiți felia rămasă pentru trunchiul copacului.
Coaceți primul copac 12 până la 14 minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute; se răcește pe suportul de sârmă. Repetați pentru al doilea copac pe o altă foaie de cookie.
Așezați copacii pe platourile de servire. Spoon topper de cartofi în pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Tăiați gaura de 1/4 inch în colțul de jos al sacului; țeavă peste copaci.
Așezați felia de roșii pe fiecare roată, cu excepția celor de sus și de jos. Cu 1 1/4 până la 1 1/2-inch tăietor în formă de stea, tăiați 2 stele din ardei gras galben; Așezați 1 deasupra fiecărui copac. Se toacă ardeiul gras rămas; presărați peste copaci.
Serviți imediat sau refrigerați până la servire.