Planta Verde Dip

Planta Verde Dip
Planta verde Dip este o fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 99 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, iaurt fără grăsimi, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Hummus Cu Plante Verzi, Sos De Ierburi Verzi, și Fasole Verde Cu Unt De Plante.

Instrucțiuni

1
Puneți brânza, iaurtul și uleiul într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Se amestecă ierburile, se condimentează cu sare și piper și se răcește la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Serviți răcit cu legume pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista