Placinta proaspata cu capsuni cu frisca
Placinta cu capsuni proaspete cu frisca ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 281 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, zahăr, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes proaspete cu căpșuni cu cremă de busuioc bătută, Clătite proaspete de ciocolată cu căpșuni cu frișcă, și Napoleoni de fructe proaspete cu frisca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Pulsează fursecurile într-un robot de bucătărie până la firimituri fine, apoi pulsează zahărul și untul până se combină. Apăsați amestecul de firimituri uniform pe partea de jos și în sus a unei plăci de plăcintă de 9 inci.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 15 minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci.
Selectați 20 de căpșuni mari cât mai aproape de aceeași dimensiune și puneți deoparte.
Tăiați boabele rămase în zaruri de 1/4 inch și aruncați cu zahăr și suc de lămâie.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, 30 de minute.
Scurgeți fructele de pădure într-o sită așezată într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă.
Adăugați suficientă apă pentru a măsura 2 căni.
Transferați lichidul într-o cratiță medie și rezervați fructe de pădure.
Presărați gelatina peste lichidul de căpșuni și lăsați să se înmoaie 1 minut. Se aduce la foc mic, amestecând până când gelatina s-a dizolvat.
Adăugați fructe de pădure tăiate cubulețe, apoi transferați într-un castron metalic așezat într-o baie de gheață și amestecați frecvent până când amestecul începe să se îngroape, 20 până la 30 de minute.
Lingura 1/2 cana de umplere în crustă plăcintă și aranja fructe de padure întregi rezervate, tulpina se termină în jos, pe umplere. Lingura rămasă de umplere peste și între fructe de padure. Răciți plăcinta până când umplutura este setată, cel puțin 4 ore.
* Crusta de plăcintă poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată (acoperită odată rece) la temperatura camerei.* Plăcinta umplută poate fi răcită, acoperită slab, până la 1 zi.* Deși nu sunt la fel de dramatice ca fructele de pădure mari întregi, dacă găsiți fructe de pădure mici suculente, tăiați-le în sferturi sau jumătăți. Poate dura mai mult până când amestecul se întărește, dar plăcinta va avea un gust la fel de bun.